Barrelsauna kopen in Antwerpen

U bent woonachtig in de provincie Antwerpen en u wil graag een binnen of buiten barrelsauna kopen en laten installeren? Wij bieden maximaal ontspan- en relaxplezier voor ieders budget en verzorgen de installatie van uw buiten barrel sauna in uw tuin, stadstuin of dakterras. Bent u benieuwd naar de prijs van een barrel sauna?

Bij DK-Pools kan u een binnen of buiten barrelsauna kopen in elke prijsklasse en wij zorgen voor de volledige installatie van A tot Z. Voor zelfbouwers kunnen wij bij de installatie ondersteuning bieden en nadien de apparatuur aansluiten, indien gewenst.

De barrel sauna’s zelf zijn gemaakt van 1ste keuze A-kwaliteit Western Red Cedar hout en er zijn een barrelsauna’s te koop voor 2, 4 of 6 personen met telkens verschillende afmetingen. Elk barrelsauna is voorzien van een deur met brons kleurig veiligheidsglas, verlichting, verwarmingselement met stenen en de unit staat op polyethyleen ondervoeten voor een lange levensduur.

DK-Pools wil de specialist van barrelsauna’s voor de provincie Antwerpen worden en geeft u graag informatie, advies en prijzen.

Wij komen kijken, luisteren naar uw noden en plannen en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Benieuwd?