Barrelsauna kopen in Brasschaat of Kapellen

U bent woonachtig in de gemeente Brasschaat of Kapellen en u wil graag een binnen of buiten barrelsauna kopen en laten installeren? Wij bieden maximaal ontspan- en relaxplezier voor ieders budget en verzorgen de installatie van uw buiten barrel sauna in uw tuin, stadstuin of dakterras. Bent u benieuwd naar de prijs van een barrel sauna?

Bij DK-Pools kan u een binnen of buiten barrelsauna kopen in elke prijsklasse en wij zorgen voor de volledige installatie van A tot Z. Voor zelfbouwers kunnen wij bij de installatie ondersteuning bieden en nadien de apparatuur aansluiten, indien gewenst.

De barrel sauna’s zelf zijn gemaakt van kwalitatieve houtsoorten zoals rode ceder of thermowood en er zijn een barrelsauna’s met of zonder terras te koop. Elk barrelsauna is voorzien van een deur met brons kleurig veiligheidsglas, verlichting, een Harvia kachel (elektrische met of zonder extra vocht functie of houtgestookt met schouw) en 2 zitbanken.

DK-Pools wil de specialist van barrelsauna’s voor de gemeente Brasschaat of Kapellen worden en geeft u graag informatie, advies en prijzen.

Wij komen kijken, luisteren naar uw noden en plannen en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Benieuwd?