Barrelsauna kopen in Brecht of Sint Job in ‘t Goor

U bent woonachtig in de gemeente Brecht of Sint Job in ’t Goor en u wil graag een binnen of buiten barrelsauna kopen en laten installeren? Wij bieden maximaal ontspan- en relaxplezier voor ieders budget en verzorgen de installatie van uw barrel sauna in uw tuin, stadstuin of dakterras. Bent u benieuwd naar de prijs van een barrel sauna?

Bij DK-Pools kan u een barrelsauna kopen in elke prijsklasse en wij zorgen voor de volledige installatie van A tot Z. De barrelsauna wordt meestal gemonteerd vanuit de fabriek afgeleverd, voor zelfbouwers kunnen wij bij de installatie ondersteuning bieden.

De barrel sauna’s zijn gemaakt van dik thermowood hout (duurzaam materiaal dat zijn vorm zal behouden en geen water ringen in het hout maakt) en ze zijn met of zonder terras en kleedruimte te koop. Elke barrelsauna is voorzien van een deur met brons kleurig veiligheidsglas, verlichting, een Harvia kachel (elektrische kachel of hout kachel met schouw) en 2 zitbanken. In optie kan u voor glazen of 50% glazen achterwand kiezen.

DK-Pools wil de specialist van barrelsauna’s voor de gemeente Brecht of Sint Job in ’t Goor worden en geeft u graag informatie, advies en prijzen.

Wij komen kijken, luisteren naar uw noden en plannen en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Benieuwd?