Monoblock zwembad

Monoblock zwembad

Ons monoblock zwembad is een op maat gemaakte kuip, vervaardigd uit kunststof plaatmateriaal – polypropyleen copolymeer (PP-C) – en heeft een dikte van 10mm. Dit PP-C materiaal is bestand tegen chloor, bacteriën en andere vervuilingen, tevens is het UV-bestendig, volledig recycleerbaar en uitermate onderhoudsvriendelijk door het gladde oppervlak.

Dit polypropyleen materiaal is onverwoestbaar en leent zich perfect voor de fabricatie van een monoblock zwembaden.

Het monoblock zwembad is steeds voorzien van extra brede verstevigingsribben van 50mm, deze zorgen voor een extra kracht om de kuip zonder watertegendruk meteen na de plaatsing aan de buitenzijde aan te vullen. Wij vullen deze aan met gestabiliseerd zeefzand en voorzien de bovenste 25cm van een beton ringbalk.

Alle leidingwerk, doorvoeren voor de verlichting, inspuiters en skimmers zijn aanwezig. Ook de montageflenzen van het roldek (optie) worden ingebouwd. Deze worden in de fabriek gelast, in hetzelfde polypropyleen materiaal, hierbij worden er géén rubberdichtingen gebruikt, waardoor kans op lekken bijna onbestaande is.

Het monoblock zwembad wordt dus kant-en-klaar afgeleverd op de werf. Wij zorgen voor de leidingen naar het technisch lokaal, de installatie van uw technische installatie en de volledige operationele werking.

De fabrikant last een kant-en-klare kuip, volledig gepersonaliseerd naar uw wensen. Met de volgende afmetingen dient u rekening te houden:

-een breedte van 3m tot 4m
-een lengte van 2m tot 15m
-een standaard diepte van 1,50m

Volgende kleuren zijn beschikbaar: Stralend wit – Licht grijs – Antraciet

Een energiezuinig zwembad plaatsen en leveren bij onze klanten is één van onze prioriteiten. Zo stellen wij steeds een energiezuinige frequentie gestuurde zwembadpomp, een inverter +warmtepomp en een zwembadrolluik met PC solar anti alg lamellen voor in onze offertes.

De pluspunten van een polypropyleen zwembad een rij:

  • UV-bestendig
  • Bestand tegen chloor en andere methodes voor waterbehandeling
  • Kleurvast (in de massa gekleurd)
  • Stevig, rigide materiaal
  • Brede ribben, hierdoor een sterke en vormvaste kuip
  • Resistent tegen bacteriën
  • Uitermate gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
  • Recycleerbaar, geen pvc-onderdelen
  • Alle aansluitingen worden gelast, geen dichtingen
  • Inbouwdelen verzonken geplaatst

De installatie van deze kuipen neemt een zéér korte tijd in beslag, u kunt in principe na één week al zwemmen!
Op een monoblock zwembad PP-C krijgt u 10jaar fabrieksgarantie op de constructie.