Plaatsen van zwembadafdekking met een lamellen zwembadrolluik Antwerpen

U woont in de provincie Antwerpen en wenst een automatische zwembadafdekking te kopen die voorzien is van een lamellen zwembad rolluik? DK-Pools zorgt voor het plaatsen en de installatie van een inbouw of opbouw zwembadrolluik aan uw zwembad tegen de beste prijs!

Wij adviseren u met de verschillende mogelijkheden die er zijn bij de plaatsing van een nieuwe automatische zwembadrolluik. U kan kiezen tussen PVC of PC (polycarbonaat) lamellen en deze worden steeds op maat gemaakt voor uw zwembad. Er is een uitgebreid gamma aan opbouw en inbouw mogelijkheden, zodat alle zwembadafdekkingen perfect geïntegreerd kunnen worden. Bestaand of nieuw zwembad, wij hebben voor elk zwembadmodel een oplossing!

De prijs en kosten voor een op maat gemaakte zwembadrolluik is afhankelijk van het soort lamellen en de keuze voor een inbouw of opbouw systeem.

Hebt u stormschade aan de lamellen van uw zwembad rolluik? Dan kan u bij DK Pools terecht voor het vervangen of vernieuwen van de lamellen van uw bestaande zwembadrolluik. Heeft u een verouderd zwembadrolluik systeem? Samen bekijken we of we de rolluik motor, buismotor in de as, lamellen en gespen of linten herstellen of plaatsen met huidige, nieuwe technieken. Veelal stellen wij voor om solar PC (polycarbonaat) lamellen te installeren, deze zorgen ook voor een extra opwarming van je zwembadwater. Hebt u een defect, kapot zwembadrolluik? Het kan gebeuren dat uw rolluik blokkeert en niet meer open of dicht gaat of dat er lamellen zijn die doorbuigen. Wij herstellen uw zwembadafdekking en zorgen voor de plaatsing van nieuwe onderdelen.

Graag luisteren wij naar jouw zwembadrolluik plannen en bezorgen wij u de prijzen om dit te realiseren.
U ontvangt van ons altijd een vrijblijvende offerte.

Benieuwd?