Plunge pool laten aanleggen in Antwerpen

U bent woonachtig in de provincie Antwerpen en u wil graag een plunge pool of mini zwembad laten aanleggen? Wij bieden maximaal waterplezier voor ieders budget en integreren dit graag in uw tuin of stadstuin. Benieuwd naar de prijs van een plunge pool?

Bij DK-Pools kan u een plunge pool kopen in elke prijsklasse en wij zorgen voor de volledige aanleg van A tot Z. Voor zelfbouwers kunnen wij bij de aanleg, bouw en installatie ondersteuning bieden en nadien de apparatuur aansluiten, indien gewenst.

Het plunge bad zelf is gemaakt van onverslijtbaar polypropyleen copolymeer (PP-C) en er zijn 5 modellen te koop met verschillende afmetingen en er zijn 4 kleuren beschikbaar (licht grijs, donker grijs, antraciet of glazend wit). Elk plungepool model kan u uitbreiden met opties (warmtepomp, boordsteen, zitbank, trap, jetstream, …) en deze bepalen dan de totaalprijs. Indien u wenst kunnen wij ook uw plunge pool op maat maken, dit volgens uw wensen.

DK-Pools wil de specialist van plunge pools voor de provincie Antwerpen worden en wij geven u graag informatie, advies en prijzen.

Wij komen kijken, luisteren naar uw plannen en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Benieuwd?