Plunge pool laten aanleggen in Brasschaat of Kapellen

U bent woonachtig in de gemeente Brasschaat of Kapellen en u wil graag een plunge pool of mini zwembad laten aanleggen? Wij bieden maximaal waterplezier voor ieders budget en integreren uw plunge bad in elke tuin of stadstuin. Bent u benieuwd naar de prijs van een plunge pool?

Bij DK-Pools kan u een plunge pool kopen in elke prijsklasse en wij zorgen voor de volledige aanleg van A tot Z. Voor zelfbouwers kunnen wij bij de aanleg en bouw ondersteuning bieden en nadien de apparatuur aansluiten, indien gewenst.

Het plunge bad zelf is gemaakt van oerdegelijk polypropyleen (PP mini zwembad) en er zijn een 4 modellen te koop met verschillende afmetingen en 4 kleuren. De standaarddiepte van onze mini zwembaden is 1.5meter. Elk plungepool model kan u aanvullen met opties (warmtepomp, boordsteen, jetstream, …) en deze bepalen de totaalprijs. Indien u wenst kunnen wij ook uw plunge pool op maat maken, volgens uw afmetingen, diepte en opties.

DK-Pools wil de specialist van plunge pools van de gemeente Brasschaat of Kapellen worden en geeft u graag informatie, advies en prijzen.

Wij komen kijken, luisteren naar uw plannen en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Benieuwd?