Spa, bubbelbad of massagebaden kopen in Rijkevorsel of Wuustwezel

U bent woonachtig in de gemeente Rijkevorsel of Wuustwezel en u wil graag een spa, bubbelbad of jacuzzi kopen? Wij bieden maximaal ontspan- en relaxplezier voor ieders budget en verzorgen de installatie van deze spa in uw huis, tuin of terras. Bent u benieuwd naar de prijs van onze massagebaden?

Bij DK-Pools kan u een spa’s kopen in elke prijsklasse en wij zorgen voor de volledige installatie van A tot Z.

De bubbelbaden zelf zijn uitgerust met 2 tot 7 zetels, een led verlichting en meerdere massagejets wat zorgt voor volledige ontspanning en therapeutische voordelen. Elk bubbelbad heeft een variatie aan massagefuncties die zorgen voor een optimale ervaring in watertherapie.

De Hybrid Heating technology zorgt voor optimaal gebruik van de warmte en de massagepompen zorgen door wrijving van water voor extra warmte, waardoor u bespaart op energieverbruik.

Al onze spa’s zijn voorzien van een Ozon filtersysteem voor waterzuivering en sommige modellen hebben een Ozon filtersysteem + UV systeem wat zorgt voor extra waterzuivering.

DK-Pools wil de specialist van jacuzzi’s voor de gemeente Rijkevorsel of Wuustwezel worden en geeft u graag informatie, advies en prijzen.

Wij komen graag kijken, luisteren naar uw noden en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Benieuwd?