Zwemspa, zwemjacuzzi kopen in Zoersel of Malle

U bent woonachtig in de gemeente Zoersel of Malle en u wil graag een zwemspa of zwemjacuzzi kopen en laten installeren? Wij bieden maximaal zwem- en relaxplezier voor ieders budget en verzorgen de levering van een zwemspa in uw huis, tuin of terras. Bent u benieuwd naar de prijs van onze zwemspa’s?

Bij DK-Pools kan u een zwemspa kopen in elke prijsklasse, met of zonder gescheiden massagedeelte, en wij zorgen voor de volledige installatie van A tot Z.

De zwemjacuzzi baden zelf zijn uitgerust met 5 grote zwemjets die op 1 lijn zijn geplaatst, wat zorgt voor constante waterstroom over de volledige breedte van de zwemspa. Bij aanpassing van de zwemjets gaan automatisch 2 pompen werken die ervoor zorgen dat u goed boven water blijft. Elk zwemjacuzzi is uitgerust met meerdere massagejets en heeft tevens een variatie aan massagefuncties die zorgen voor een optimale ervaring in watertherapie.

De Hybrid Heating technology zorgt voor optimaal gebruik van de warmte en de massagepompen zorgen door wrijving van water voor extra warmte, waardoor u bespaart op energieverbruik.

Al onze zwemspa’s zijn WiFi ready, voorzien van een LED verlichting en een Ozon filtersysteem + UV systeem wat zorgt voor extra waterzuivering en kristalhelder water.

DK-Pools wil de zwemspa specialist voor de gemeente Zoersel of Malle worden en geeft u graag informatie, advies en prijzen.

Wij komen graag kijken, luisteren naar uw noden en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Benieuwd?